Det extensiva sortimentet av lyftutrustning hos Cranemech

Last som väger hundratals, om inte tusentals, kilo kan självfallet inte lyftas på egen hand, och därför krävs professionell lyftutrustning som förenklar jobbet avsevärt. Om du arbetar inom bland annat industribranschen och eftersöker lyftredskap som håller hög standard slipper du att leta under en längre tid: det gäller bara att ta en tur över till Cranemech.

Vilka är Cranemech?
Lyftutrustningsexperterna Cranemech slog först upp sina portar så tidigt som 1969, och därför kan du lita på att de vet var skåpet ska stå när det kommer till högkvalitativ utrustning. De har blivit äkta marknadsledare inom allt som har att göra med lyftredskap, kranar, stållinor och liknande produkter som kan användas inom en rad olika branscher. Kort och gott: om du vill kunna lyfta och transportera tunga laster med lätthet är det produkter hos Cranemech som du inte vill gå miste om.
Deras avdelningar finner du både i Danmark och i Sverige på platser såsom Ängelholm, Köpenhamn och Aalborg, men du hittar därtill tiotals mobila tjänstenheter för att se till så att alla kan få tag på lämplig utrustning oavsett var i landet de befinner sig. Utöver själva redskapen som du kan se i deras sortiment har Cranemech andra händiga tjänster såsom kurser i säkra lift och möjligheten att få tag på dem 24/7 och 365 dagar om året.

Lyftredskapen som du finner i produktutbudet
Nu har vi kikat lite på vilka Cranemech är, men vad finns det egentligen att få tag på i deras produktsortiment? Enkelt förklarat gäller det i princip allt som har att göra med lyft och surrning, vare sig det är tal om kranar, lyftok, taljor, tågvirke, fallskydd, rörklämmor eller upphängningar. Du stöter på allt från stora lyftmaskiner till små tillbehör för effektiva lyft av tung last. Som om detta inte vore nog har Cranemech också en riggarverkstad och en systuga som ser till så att du kan få lösningar som är anpassade efter dina behov.
Leverantörerna som de arbetar med är många, och Cranemech har specifikt valt ut högkvalitativa varumärken som lever upp till även de mest kräsnas önskemål. ERIKKILA, LIFT-TEX, Pewag, SWF Krantechnik och Lasto är ett par exempel. Värt att veta är att Cranemech inte enbart bjuder på produkter som du kan köpa, utan också som du kan hyra. Detta är perfekt för projekt som enbart är tillfälliga, och du sparar stora summor pengar som du istället kan lägga på annat.

Kurser i säkra lyft
Vill du lära dig mer kring hur du utför tunga lyft på ett säkert sätt? Cranemech erbjuder utbildningar som kan hjälpa dig på traven. Olyckor kan bli kostsamma för både företaget och samhället, så det är av yttersta vikt att du hanterar lasten på rätt sätt.
När du deltar i en av kurserna får du därför lära dig hur du använder din utrustning på rätt sätt och du mottar information för att förstå lagstiftningen. Alla professionella användare av lyftutrustning kan gynnas av kursen, och det finns särskilda kundanpassade lösningar som du inte vill missa.