Kontanterna är på väg ut – kundvangsmyntet har kommit för att stanna

Du känner igen det. Det regnar, du har kanske ett barn på armen och på väg in på mataffären vill du ta en kundvagn. Men vem har 10 spänn i fickan nu för tiden? Ja, har någon överhuvudtaget kontanter på sig?

 

Ett kundvangsmynt med logga är perfekt som reklampresent för ditt företag, fotbollsklubb eller liknande eftersom den tjänar ett praktiskt syfte. Varje gång folk använder det kundvagnsmyntet som du har gett dem vill de förknippa ditt företag med något positivt, vilket inte kan underskattas i marknadsföringssammanhang. Ett kundvagnsmynt är 22mm bredd så det fungerar precist som ett svenskt 10 kronors mynt i en kundvagn. 

 

Polletterna har dessutom den stora fördelen att de är små i storleken. Det betyder att de till dels är enkla för dig att ta med till mässor eller ha stående i receptionen och minst lika viktigt är det att mottagaren av kundvagnsmynten också tar den med sig runt. Ditt varumärke kommer därmed ut i världen på ett helt annat sätt än man kan uppnå med många andra reklampresenter. 

 

En mängd av möjligheter 

Badgeland kan producera de små polletterna på en mängd olika sätt som alla ger olika uttryck. Du kan också välja att få producerat kundvagnsmynten med tillhörande nyckelring så du kan ha tur att din logga hamnar i nyckelknippet hos dina kunder, samarbetspartners eller medlemmar. 

 

Mynten kan göras i bland annat plast eller imiterat silver, guld eller koppar. Beroende på vilket material du väljer är det olika sätt att få din logga över på din kundvagnspolett. På ett mynt av imiterat silver, guld eller koppar kan du exempelvis få präglat din logga och efterföljande få det ifyllt med färg i antigen hård eller mjuk emalj som ger en mycket exklusiv look. 

Det är också möjligt att få gjort kundvangsmynt med egen logga i plast om budgeten inte är så stort. En bra mellanväg är vanliga mynt i imiterat silver med påtryck logga framför präglat logga. Fördelen med dessa är dessutom att alla loggar fungerar på dessa, precis för att de blir printat på framför att bli tryckt ner i myntet.

 

 

Innan du beställer ett specialdesignat vagnmynt ska du bestämma med dig själva om du vill ha din logga på både sidorna eller bara ena sidan. När du väljer två sidor säkrar du dig att din logga alltid är synligt oavsett hur myntet kommer ur fickan.